Home > Congress support > Over Congress support
Over Congress support

Over Congress support

AVEQ Congress support is een uniek samenwerkingsverband van specialismen binnen de AVEQ groep. Samen leveren we alle denkbare communicatiemiddelen én techniek voor uw congres of evenement.

Dit betekent dat u te maken heeft met één team en één aanspreekpunt. Uit ervaring weten we dat dit veel winst oplevert in efficiëntie, tijd en geld.

Congress support

AVEQ Congress support is een uniek samenwerkingsverband van specialismen binnen de AVEQ groep. Dit betekent dat u te maken heeft met één team en één aanspreekpunt.

Complete dienstverlening voor congressen

U zorgt voor de locatie en de programmering, wij faciliteren de rest als verlengstuk van uw team. Dit loopt uiteen van het ontwerp en creatie van de eventstijl, website, signing, videofilms en een podiumsetting tot en met de geluids-, licht,- en videotechniek op de locatie.

Case: congres Life Technologies in Rome

Een van de opdrachtgevers van AVEQ Congress support is Life Technologies, een wereldwijde, beursgenoteerde speler op het gebied van biotechnologie. AVEQ Congress support verzorgde onlangs de gehele branding, signing en AV-techniek voor hun jaarlijkse EMEA-meeting in Rome. 

,, Onze unieke mix van disciplines levert altijd iets nieuws op.

Onno Schaap
Creatief directeur

Meer weten? 070 306 25 46