Event software

De digitale ontwikkelingen en mogelijkheden in de eventbranche zijn in een stroomversnelling geraakt. Vanuit deze behoefte is ons unieke platform Eventleader ontwikkeld. Hiermee versterk je jouw fysieke, hybride of online event. Onze oplossingen zijn door onze eigen programmeurs volledig op maat te maken.

Event­platform

Het eventplatform Eventleader neemt je mee op reis in de wereld van fysieke, hybride en online events. Van registratie op het platform tot webcasting. Van het aanmaken van live polls tot een virtuele beursvloer en het 3D-ontmoeten van mensen. De mogelijkheden van de software zijn eindeloos en volledig op maat te maken.

Registratie

Met Eventleader is het super eenvoudig om je bezoekers uit te nodigen voor je event. Bezoekers kunnen zich in een paar minuten direct, veilig en snel online registreren. Na het inschrijven krijgt de deelnemer een eigen profielpagina. Deze pagina is tegelijk ook het visitekaartje van de bezoeker op het platform.

Ticketing

Een doeltreffend en betaalbaar e-ticket systeem waarmee bezoekers goed voorbereid en snel uw (zakelijke) congres of evenement kunnen betreden. Voor de verkoop op locatie leveren wij de hardware. In een eenvoudig scherm wordt per bezoeker een keuze gemaakt welke ticket hij wilt aanschaffen, en hoeveel. Na een druk op de knop wordt een ticket uitgeprint en kan deze overhandigt worden. Door online (via iDeal) en offline verkoop in één kassasysteem bij te houden, kunnen eenvoudig verkoop overzichten uitgedraaid worden en worden nooit teveel tickets verkocht.

Touchscreens

Met touchscreens haal je meer uit een beurs- of congresdeelname. Informeren, ontspanning en contacten leggen. Denk aan het spelen van games, het maken van selfies of het bijhouden van een gastenboek. Het zorgt voor de juiste interactie met jouw bezoekers.

Brandcode: design, digital en video

Design, digital en video worden uitgevoerd door Brandcode (de creatieve afdeling van AVEQ) Brandcode heeft alle disciplines in huis en is gespecialiseerd in events, beurzen en congressen. Daarnaast is Brandcode dagelijks bezig met brand identity, campagnes, het bouwen van apps, websites, bedrijfsvideo’s & fotografie. Zowel voor nationale als internationale bedrijven.

bezoek brandcode

De eventsoftware voor online, hybride én live events. Binnen 1 minuut heb je bij ons een gratis online demo aangevraagd. We geven je een digitale rondleiding op ons event platform en bespreken de uitgebreide mogelijkheden.

Demo aanvragen naar eventleader.nl