Optimale impact

De unieke combinatie van diensten maakt ons de ideale partner voor jouw event, beurs of corporate oplossing. De inhoud bepaal jij, wij geven het vorm met de juiste middelen voor de beste impact.

Events

AVEQ is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in audiovisuele techniek, videoproducties, creative content en online-oplossingen. Jaarlijks faciliteren we vele online events, hybride events en live events voor nationale en internationale organisaties.

Ja, vertel meer

Beurzen

Hoe krijg je bezoekers van een beurs bij jouw stand? Daar helpen we je graag bij. We verzorgen de technische en logistieke uitdagingen, maar denken ook mee over de creatieve invulling. Zo komen we samen tot een optimaal resultaat.

Show me

Corporate

AVEQ biedt slimme oplossingen om de uitstraling van jouw bedrijf te versterken. Van narrowcasting tot het verhuren en verkopen van AV-installaties en van content creatie tot professionele bedrijfsvideo’s.

Ja, vertel meer

Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik