Verhuur AV techniek

Verhuur, installatie en bediening van audiovisuele apparatuur en licht voor concerten, theater, congressen en andere events. AVEQ ontwerpt en verzorgt alle techniek voor kleine en grote zakelijke events in binnen- en buitenland. De werkwijze, aanpak, niveau van service en representativiteit van personeel en materiaal van AVEQ bieden jou als opdrachtgever zekerheid en rust. 

Webcasting

Webcasting, webinars en livestreaming zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Of het nu een event, congres, presentatie, concert, aandeelhoudersvergadering of uitvaart is: je vergroot het bereik met live content streaming via internet. Op deze manier kun je alsnog wereldwijd jouw boodschap overbrengen aan een ongelimiteerd aantal mensen. AVEQ is jouw specialist in livestreaming en zorgt voor een perfecte gebruikerservaring, ongeacht het device.

Live events

AVEQ ontwerpt en verzorgt alle techniek voor kleine en grote zakelijke events in binnen- en buitenland. Om haar opdrachtgever zoveel mogelijk te ontzorgen biedt AVEQ één aanspreekpunt voor álle techniek op het gebied van beeld, geluid en licht. Dit is prettig en efficiënt voor jou als opdrachtgever. Bovendien zijn alle techniekdisciplines naadloos op elkaar afgestemd, wat tot een hoogwaardig resultaat leidt én een besparend effect heeft op het budget.

Beeld

Jouw boodschap haarscherp overbrengen op je doelgroep. Visuele Impact creëren. AVEQ kent alle ins & outs in de wereld van pixels, ANSI lumen, content, beeldswitchers en cameratechniek. Van een simpele beamer voor een vergadering tot een groot LED scherm of 3D videoprojectie op je product of gebouw… AVEQ heeft de technische & creatieve expertise om uw boodschap kracht bij te zetten.

Geluid

Optimale geluidstechniek in elke situatie. Geluid luistert heel nauw. Elke luisteraar onder elke omstandigheid voorzien van duidelijk en helder geluid. Daar zijn wij goed in. In akoestisch moeilijke zalen of in de openlucht. Geluidsversterking van speeches, debatten, (internationale) live-acts, hoogwaardigheidsbekleders, ceo’s, acteurs & artiesten. AVEQ heeft een uitgebreid scala aan geluidsapparatuur in voorraad én de juiste mensen in huis voor het optimale geluid tijdens dat ene speciale moment.

Licht

Licht bepaalt de sfeer en de uitstraling van jouw project. Zonder uitgekiende belichting mis je de juiste sfeer of een krachtige uitstraling. Een mooi decor, geweldige eventstyling, de nieuwste supercar of de toespraak van de directeur… AVEQ heeft naast álle apparatuur en materialen ook ontwerpers, riggers en operators in huis voor de gewenste uitstraling van jouw opdracht.

Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik