Video­producties

AVEQ maakt videoproducties voor een groot aantal opdrachtgevers. Van een professionele bedrijfsvideo tot promotievideo en van presentatievideo tot aftermovie. We bedenken het concept en produceren de film van storyboard tot eindproduct. We beschikken over eigen cameramensen en een edit studio. Een videoproductie is dé manier om in 1,5 minuut jouw bedrijf te presenteren. Deze video’s zijn weer te delen op je website, social media kanalen, beurzen, tijdens evenementen of presentaties. Daarom zijn video’s vandaag de dag zo populair.

Video­registratie

AVEQ creëert video content voor events. Live en op locatie, maar ook zeker voor online. Denk daarbij aan openingsclips voor het event, bumpers en lower thirds. Maar ook de registratie van het evenement. Hier maken we dan een korte compilatie van om de sfeer te delen, of simpelweg om het hele event nog eens terug te kijken.

Animatie

Hoe leg je een complexe boodschap in heldere taal uit? Maak gebruik van animatievideo’s. In een aantal minuten vertel je jouw boodschap aan je doelgroep. Helder, krachtig en snel. En dat is wat mensen online willen. Op een efficiënte manier de juiste informatie binnenhalen. We maken geanimeerde bedrijfsvideo’s, promotievideo’s en presentatie video’s. 

Editing

Om jouw video een nog professionelere uitstraling te geven gaan onze editors in onze eigen edit studio voor je aan de slag. De editors verwerken het beeldmateriaal tot een korte en krachtige video. Uiteraard kunnen hier extra grafische elementen of animaties aan toegevoegd worden. Zo zorgen we ervoor dat je video er perfect uitziet en dat je trots bent om deze te delen.

Brandcode: design, digital en video

Design, digital en video worden uitgevoerd door Brandcode (de creatieve afdeling van AVEQ) Brandcode heeft alle disciplines in huis en is gespecialiseerd in events, beurzen en congressen. Daarnaast is Brandcode dagelijks bezig met brand identity, campagnes, het bouwen van apps, websites, bedrijfsvideo’s & fotografie. Zowel voor nationale als internationale bedrijven.

bezoek brandcode

Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik