Verkoop AV installaties

AVEQ is erkend dealer van een groot aantal A-merken en verzorgt al ruim 30 jaar de verkoop en installatie van professionele apparatuur op het gebied van beeld, geluids- en lichttechniek. Daarnaast zijn we leverancier van narrowcasting systemen, ontruimingsinstallaties, LED-video walls, roombooking- en presentatiesystemen. Als system integrator ontwerpen en bouwen we ‘turnkey’ audiovisuele installaties voor boardrooms en gecertificeerde ontruimingsinstallaties.

Verkoop en installatie van
AV-apparatuur

AVEQ verkoopt audiovisuele middelen voor o.a. congreszalen, vergader­zalen en boardrooms. Dit doen we onder andere voor de overheid en het bedrijfsleven. Wij faciliteren voor deze doelgroepen bijvoorbeeld een digitale ledenvergadering, een e-learning omgeving, interne opleidings-evenementen of andere digitale events. Hiervoor verzorgen we de complete audiovisuele inrichting.

Webcasting

We leveren en installeren apparatuur voor webcasting aan gemeenten, bedrijven en theaters. Door onze kennis op het gebied van licht, geluid en streaming weet je zeker dat jouw uitzending zonder problemen verloopt. De apparatuur is makkelijk te bedienen en staat op deze manier altijd voor je klaar.

Ontruimings- installaties

Een multifunctioneel systeem voor intelligent ontruimen; de AV-installaties van AVEQ. Met één druk op de knop bereik je direct de juiste mensen. Door alle AV-installaties in het gebouw te koppelen met de ontruimingsinstallatie ontstaat er een duidelijke meerwaarde. Zowel economisch, functioneel als qua veiligheid. Dit hebben we al mogen doen in hotels, winkelcentra zoals, het Kurhaus, Hilton Den Haag, Ikea Delft, Madurodam en de Uithof. AVEQ is in Nederland de enige AV-installateur die officieel gecertificeerd is om onderhoud uit te voeren en certificaten mag uitgeven.

Narrowcasting

Narrow­casting­­systemen

Op elke beeldscherm in je gebouw snel en eenvoudig informatie delen? Op een of meerdere locaties tegelijk? Met onze narrowcasting systemen regel je het in een paar klikken. Alles in de eigen huisstijl. Je bekijkt eenvoudig een preview van de pagina’s om ze vervolgens geagendeerd op de gewenste beeldschermen te tonen. De feeds voor het weer, het nieuws en het verkeer zijn standaard te kiezen.

Room­booking

Geen gedoe meer met dubbel geboekte zalen, onnodig wachten, of ongewenst bezoek tijdens belangrijke meetings. Met onze software regel je de zalenplanning in een handomdraai en is iedereen op de hoogte. De lay-out van het touchscreen is volledig in de eigen huisstijl in te stellen.

Locatie­partner

AVEQ is vaste techniekpartner voor verschillende event-, kantoor- en overheidslocaties in de randstad. De diensten van AVEQ variëren van het detacheren van audiovisuele specialisten en leveren van tijdelijke AV-apparatuur, tot het compleet (ook financieel) uit handen nemen van alle AV- en eventtechniek.

Besturings­­systemen

AVEQ heeft ervaren programmeurs in huis om AV te koppelen via ICT. Per beeldscherm en per geluidsinstallatie bepaal je op een zeer gebruiks­vriendelijke manier welke content op welk tijdstip moet worden weergegeven. Uiteraard blijft de apparatuur per ruimte ook lokaal bedienbaar. Branches die er al gebruik van maken? Hotels, stadions, theaters, evenementenlocaties, pretparken en sportcentra. Of het nu om 1 of 100 ruimtes gaat; ervaar het gebruiksgemak, de efficiency en kostenbesparing door innovatieve software.

AVEQ is leverancier van

Centrale aansturing van uw AV-installaties was nog nooit zo simpel.

Themis is een audiovisueel platform dat bestaat uit vijf softwaremodules:
Control & Management, Narrowcasting, Roombooking, Paging en Webcasting.

Het is ontwikkeld om het uitzenden van informatie op moderne beeldschermen en via audio installaties efficiënter en slimmer te maken. De mogelijkheden zijn onbegrensd, terwijl het gebruiksgemak optimaal is.

Vraag een demo aan