Bezoekers naar jouw beursstand

Hoe krijg je bezoekers van een beurs bij jouw stand? Dit blijft de centrale vraag als je deelneemt aan een beurs. Wij verzorgen de technische en logistieke uitdagingen en denken graag mee over de creatieve invulling. Zo komen we tot een optimaal resultaat.

Jouw stand in 3D

Na het creatieve proces ontwerpen onze designers jouw stand in 3D. Zo schetsen we een helder beeld van het gewenste resultaat. Op locatie zorgt het uiteindelijk voor kortere bouwtijden en een strakke presentatie.

Succesvolle beurs

Van led-schermen, pakkende visuals, digitale spelletjes, computers tot trussconstructies. Alles op maat gemaakt voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf. Van het creatieve proces tot het netjes wegwerken van de bedrading. Samen zorgen we voor een succesvolle beurs.

Wij zijn geen standbouwers, maar werken wel graag samen met ze. En als je slechts een onderdeel wenst, dan kunnen we dat in overleg voor je uitvoeren.

Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik