Uitstraling van jouw bedrijf versterken

AVEQ biedt slimme, technische oplossingen om de uitstraling van jouw bedrijf of merk te versterken. Van narrowcasting tot het verhuren en verkopen van AV-installaties en van content creatie tot professionele bedrijfsvideo’s.

Narrow­casting

Bij narrowcasting maak je gebruik van beeldschermen om informatie te tonen voor jouw doelgroep. Ideaal voor bijvoorbeeld interne communicatie, bedrijfsinformatie of menukaarten. De content is in de eigen huisstijl te presenteren.

Room Booking systemen

Geen gedoe meer met dubbel geboekte zalen, onnodig wachten of ongewenst bezoek tijdens belangrijke meetings. Met onze software regel je de zalenplanning in een handomdraai. De lay-out van het touchscreen is volledig in de eigen huisstijl in te stellen.

Verhuur en installatie van
AV-installaties

AVEQ ontwerpt en verzorgt alle techniek voor kleine en grote zakelijke events in binnen- en buitenland. Denk aan de verhuur, installatie en bediening van audiovisuele apparatuur en licht voor congressen, corporate events, productpresentaties en andere evenementen.

Verkoop en installatie van
AV-apparatuur

Als erkend dealer verkopen en installeren we hoogwaardige apparatuur op het gebied van beeld, geluids- en lichttechniek. Daarnaast zijn we leverancier van narrowcasting systemen, ontruimingsinstallaties, LED-video walls, roombooking- en presentatiesysteem.

Onderhoud aan ontruimings­alarm­installaties

Als enige AV-leverancier in Nederland zijn wij gecertificeerd voor het uitvoeren van onderhoud aan ontruimingsalarminstallaties (OAI). Een multifunctioneel systeem voor intelligent ontruimen. Met één druk op de knop bereik je direct de juiste mensen. Veilig, gebruiksvriendelijk en slim.

Corporate video en fotografie

Alle specialismen zijn in huis aanwezig voor de productie van jouw bedrijfsfilms, instructievideo’s, animaties, presentaties, social media, video’s en fotografie. We bedenken dus niet alleen het concept, maar voeren dit ook zelf uit. Met eigen cameramensen, fotografen, ontwerpers en editors.

Content­creatie

Onze ervaren specialisten helpen je met grafische vormgeving, fotografie, video en interactieve media. We kunnen dit traject van begin tot eind begeleiden en uitvoeren. Zo kunnen we ook de uitstraling van jouw bedrijf stijlvol vormgegeven.

Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik