Al 30 jaar een specialist

AVEQ verzorgt al ruim 30 jaar audiovisuele techniek, videoproducties, creative content, software en online-oplossingen. Daarnaast verhuren en verkopen we audiovisuele middelen. Ook onze creatieve afdeling met ontwerpers, programmeurs, editors en fotografen staat voor je klaar.

Verhuur van
AV-techniek

AVEQ ontwerpt en verzorgt alle techniek voor kleine en grote events in binnen- en buitenland. Denk aan de verhuur, installatie en bediening van audiovisuele apparatuur en licht voor concerten, theaters, congressen, corporate events, beurzen en andere events.

Ja, dat wil ik

Ontwerp, verkoop en montage van
AV-installaties

AVEQ is erkend dealer van een groot aantal A-merken op het gebied van beeld, geluids- en lichttechniek. Daarnaast zijn we leverancier van narrowcasting systemen, ontruimingsinstallaties, LED-video walls, roombooking- en presentatiesystemen.

Ja, vertel meer

Vormgeving

We ontwerpen alle middelen voor jouw congres vanuit één visuele stijl. Van de bedrijfsvideo tot fotografie en van narrowcasting tot room bookings systemen. Volledig vormgegeven in jouw huisstijl.

Show me

Event software

Eventleader is een uniek platform om jouw fysieke, hybride of online event te versterken. Daarnaast bieden we room bookings software, narrowcasting, digitale spellen en sturen we AV-installaties aan. De mogelijkheden van digitale oplossingen zijn door onze eigen programmeurs op maat te maken.

Ja, bekijk

Video en fotografie

Hoe komt jouw bedrijf of product het beste over op een beurs, website of digitale presentatie? Denk bijvoorbeeld aan een unieke bedrijfsfilm en professionele fotografie. Dit faciliteren we met eigen cameramensen, fotografen en editors voor geluid en beeld.

Ja, vertel meer

Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik