Het verschil tussen een online en hybride event is dat er bij een hybride event ook deelnemers live op locatie aanwezig zijn. Naast het evenement op locatie, deel je een livestream waar mensen wereldwijd jouw evenement op kunnen volgen. AVEQ heeft hiervoor een uniek platform ontwikkeld met uitgebreide mogelijkheden: van wereldwijde webcasting tot het delen van live polls en van een virtuele beursvloer tot het 3D-ontmoeten van mensen.

Een onvergetelijk hybride event

Een hybride event is dus bij uitstek geschikt voor een kleine groep mensen op locatie en deelnemers wereldwijd. AVEQ faciliteert dit door een harmonieuze samenwerking tussen creatie en techniek. We bouwen en begeleiden het event van een digitale uitnodiging tot een spetterende aftermovie. Met eenduidige branding en professionele beeld, geluids- en lichttechniek realiseren we met elkaar een onvergetelijk hybride event.

Alle specialismen in huis

Binnen AVEQ werken we met een unieke mix van disciplines. Naast ons unieke platform beschikken we over specialisten op het gebied van creatie, planning, eventstijl (branding), schermcontent, video en natuurlijk de complete audiovisuele- en webcasttechniek. Waar je bij veel organisaties voor slechts een onderdeel van een hybride evenement terechtkunt, word je bij AVEQ van A tot Z geholpen. Dit betekent korte communicatielijnen, een geoliede machine, hoge efficiëntie en professionaliteit. Kortom: een garantie voor succes.

Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik