Online events zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Toch is het een vrij nieuwe wereld en heerst er nog veel onduidelijkheid. Hoe kunnen we bijvoorbeeld onze, van origine fysieke evenementen, zo goed mogelijk omzetten in online evenementen? We nemen je mee op reis in de wereld van online events, de uitgebreide mogelijkheden van ons platform en de unieke voordelen.

Plenaire sessie

Op ons eventplatform is het mogelijk een plenaire sessie aan te bieden en gebruik te maken van diverse deelsessies. De plenaire sessie kan worden gezien als de hoofd-sessie. Deze is voor alle deelnemers zichtbaar. Daarnaast is het mogelijk diverse deelsessies aan te bieden, waaruit deelnemers een keuze kunnen maken.

Meer over ons eventplatform

Deelsessies

Aan iedere sessie kunnen we sprekers/moderators koppelen. Zo wordt er onderscheid gemaakt tussen sprekers en deelnemers. De sprekers en eventuele moderators hebben andere rechten en krijgen training van onze specialisten. Hierdoor kunnen de sprekers/moderators zich optimaal voorbereiden op een vloeiende presentatie. Ook kunnen de technici van AVEQ bijstaan en begeleiden tijdens het online event.

Van chatten tot breakout rooms

De mogelijkheden op ons platform zijn eindeloos. Denk aan chatten, deelnemen aan polls, breakout rooms, gezamenlijk in een document werken, video’s afspelen en inbellen met audio en video, vragen stellen en het live opnemen van de sessie. Zo kan de opname worden teruggekeken en on demand worden afgespeeld.

Uitbreiden platform

Het eventplatform zelf kunnen we volledig in de stijl van uw bedrijf ontwikkelen. Daarbij is het uit te breiden met informatieve pagina’s voor bijvoorbeeld partners, sponsoren, sprekers en downloads. Verder kan een virtuele beursvloer worden ingericht, waarin bedrijven zich presenteren. Als deelnemer kun je direct contact opnemen met de medewerkers van het bedrijf die gepresenteerd staan.

Meet & Connect

Vanuit de deelnemerslijst is zichtbaar welke deelnemers aanwezig zijn op het platform. Je kunt als deelnemer een andere deelnemer uitnodigen om te chatten of videobellen. Hierdoor is het mogelijk om 1 op 1 te communiceren binnen een deelnemersveld. Ook is het mogelijk nog iemand bij het gesprek te betrekken. Zo krijg je echt het gevoel van netwerken.

Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik