AVEQ is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in licht-, geluids- en videotechniek voor live events. Door de jaren heen hebben wij een indrukwekkend portfolio opgebouwd van evenementen in binnen- en buitenland. Elkaar fysiek in de ogen kunnen kijken, een knuffel, applause of een high-five; de kracht van live ontmoetingen zal altijd blijven bestaan.

Beeld, geluid en licht voor uw evenement

Of het nu gaat om een productpresentatie, corporate event of concert; AVEQ gaat graag proactief voor je aan de slag! Met een team van ervaren en toegewijde professionals verzorgt AVEQ jaarlijks zo’n 1100 kleine en grote events. De werkwijze, aanpak, niveau van service en representativiteit van personeel en materiaal van AVEQ bieden je als opdrachtgever zekerheid en rust.

Communica­tie en branding

Naast beeld, geluid en licht verzorgen we ook de creatieve producties voor congressen en special events. Dagelijks zijn we bezig met brand identity, campagnes, bouwen van interactieve web-oplossingen zoals apps en websites en het maken van bedrijfsvideo & -fotografie producties. Van eventstijl (branding), eventwebsite, eventapp, registratiesysteem en schermcontent. Kortom: vanaf de uitnodiging tot de aftermovie in jouw eigen huisstijl.

Vaste partner op locatie

Wij zijn AV partner op verschillende locaties zoals o.a.: De Kuip, Het Mauritshuis, Vredespaleis, Fokker Terminal, Amstel Boathouse, Cars Jeans Stadion, Caballerofabriek. Ook kunnen we bij je op locatie alles rondom live evenementen verzorgen.

Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik