Verlenging samenwerking Stadion Feijenoord

Iedereen kent De Rotterdamse Kuip van de voetbalwedstrijden en grote popconcerten, maar het stadion is de locatie van nog veel meer evenementen. Er vindt dagelijks van alles plaats; van zakelijke presentaties tot dance-events en van congressen tot gala’s. De techniek hiervoor wordt al een aantal jaren door AVEQ verzorgd. Naar volle tevredenheid van de opdrachtgever, want onlangs werd de samenwerking voor een nieuwe periode verlengd.

Zakelijke- & publieksevents
Met het veld meegerekend behoort De Kuip tot de grootste evenementenlocaties van Nederland. Er zijn bijna elke dag wel technici van AVEQ te vinden en we hebben er een voorraad AV apparatuur gestationeerd  voor de verhuur. Ook een groot deel van de vaste installaties hebben we geleverd, waaronder de geluidsinstallaties, de videobewegwijzering, narrowcasting en een videowall.  De afgelopen jaren verzorgden we de AV techniek op wedstrijddagen, de techniek voor vele zakelijke bijeenkomsten en publieksevents  waaronder het dance-event Cinéma in de Kuip en de jaarlijkse Open Dag. We zijn trots op ons partnership met Stadion Feijenoord!

www.dekuip.nl

Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik