TNO: congresbezoekers wakker schudden

We hebben een timelapse-video gemaakt als opening van het TNO evenement. Voor een congres over de samenwerking van TNO met Defensie was de gehele opbouw erop gericht om de deelnemers sterk te betrekken.

Er stonden twee grote wanden vooraan in de zaal waarop foto’s van het afgelopen jaar te zien waren. Dit zorgde ervoor dat bezoekers naar voren liepen. Boven het podium hingen legernetten en bij het begin van het congres zorgden rook, licht en andere special effects voor verdere spanningsopbouw. Op dat moment startte de time-lapsefilm van de opbouw van de zaal. Daarna opende een introvideo ‘knallend’ het event:

[youtubeFrame:ikTjwEf5fo0:640]

Trots en waarde

Het filmpje had een tweede uitwerking. Het zorgde voor trots bij iedereen die aan de realisatie het congres had meegewerkt. Voor opdrachtgever TNO zorgde onze creatie en AV-techniek voor een duidelijke waardevermeerdering bij de organisatie én de bezoekers.

Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik