Timelapse en Gouden Giraffes

Bij een timelapse maakt een camera vanuit één positie op vaste intervallen één shot, bijvoorbeeld om de kwart minuut. Deze stilstaande beelden speel je na afloop met 25 beelden per seconden af en zo krijg je een film waarin de dag in een paar minuten voorbijschiet. Door meerdere camerastandpunten vast te leggen creëren we een aantrekkelijk beeld.

Timelapse-video voor het ECP Jaarcongres

Heb je een minuutje? Tijdens het door ons verzorgde Jaarcongres ECP plaatsten we meerdere timelapse-camera’s in de Fokker Terminal. Tijdens de plenaire afsluiting werd de bezoekers de time-lapsevideo ‘Van opbouw tot event’ gepresenteerd. Na afloop van het event plaatsen we het filmpje op de website van ECP. Bekijk het congres van de nachtelijke opbouw tot de afsluiting in anderhalve minuut.

[youtubeFrame:Uk7dxglmgCw:640]

The making of Jaarcongres ECP

Voor het Jaarcongres ECP 2015 mochten we alles uit de kast trekken: licht, geluid, huisstijlontwerp, e-ticketsysteem, lanyards, badges,… en wandvullende ledschermen om alles op te presenteren.

Bekijk ons andere recente project voor ECP

ECP jaarcongres

Voor ECP mochten we tevens het nieuwe jaarverslag vormgeven en ontwikkelen. Het resultaat? Een interactieve “one pager” (beste resultaat op een desktop computer).

Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik