Techniek nieuwjaarsreceptie gemeente Den Haag

Op 2 januari vond de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Den Haag plaats, toegankelijk voor alle Hagenaars. Burgemeester van Aartsen blikte positief vooruit: optimisme en handen uit de mouwen. AVEQ zorgde ervoor dat alle ca. 2.000 bezoekers deze boodschap goed konden verstaan en konden genieten van diverse liveoptredens en de uitreiking van de Haagse Pluim.

Geluidsontwerp voor optimale kwaliteit

AVEQ verzorgt regelmatig de techniek voor evenementen in het Haagse Stadhuis. Omdat dit akoestisch gezien een lastige locatie is, hebben we een driedimensionaal geluidsontwerp gemaakt om een optimale geluidskwaliteit te realiseren. De juiste luidsprekeropstelling, theatergordijnen om galmen te voorkomen én de juiste technici aan de knoppen zorgden voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

Bijdrage van AVEQ

We waren verantwoordelijk voor de complete techniek: licht, trussconstructies, videoprojectie en geluidsversterking. Opdrachtgever: DB Aktiviteiten.

Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik