Slimme webtechniek voor drie nieuwsplatforms

Recentelijk leverde AVEQ het design en achterliggende techniek voor drie online titels op: executive-people.nl, dutchitchannel.nl en biplatform.nl. Met o.a. integratie van sociale media en een intelligente planningstool voor banners maken de platforms gebruik van de nieuwste technieken.

Het AVEQ CMS is niet alleen geschikt voor het onderhouden van bedrijfswebsites, maar functioneert ook uitstekend als publicatieplatform voor online media met een groot aantal redacteuren. De beheermodule is volledig responsive en kan via elk apparaat en vanaf elke locatie bediend worden. Medewerkers hebben bovendien de beschikking over een social-media koppeling. Met één druk op de knop kunnen ze hun bijdragen delen via o.a. Twitter, LinkedIn en Facebook.

Geautomatiseerde nieuwsbrief

Ook de nieuwsbrieven van de platforms hebben we voor een groot deel geautomatiseerd. Op basis van o.a. de meest gelezen nieuwsberichten zet het systeem een complete draftversie van de nieuwsbrieven klaar, die de verantwoordelijke redacteur met drag-and-droptechniek kan aanpassen. We hebben hiervoor een add-on geprogrammeerd voor het populaire mailprogramma Mailchimp. Een techniek die veel tijd bespaart.

Slimme webtechniek voor drie nieuwsplatformen

Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik