Site en arbeidsmarktconcept voor Strypes

Detacheerder Strypes is een opdrachtgever waar we vanaf het eerste uur bij betrokken zijn geweest. Wegens succes is het bedrijf op zoek naar nieuw bloed en opnieuw klopte Strypes bij ons aan.

Voor onze opdrachtgever Strypes leverden we recent een gemoderniseerde website op. Tegelijkertijd startte een door ons ontwikkelde campagne voor personeelswerving.

Site en arbeidsmarktconcept voor Strypes

Strypes is een relatief kleine detacheerder, die de top van de markt in technische automatisering bedient. Consultants en projectleiders werken op uitdagende projecten in de hightech, grote infrastructuurprojecten, in de farmaceutische branche en in de industrie.

Het bedrijf werd enkele jaren geleden opgericht. AVEQ ontwikkelde het logo, huisstijl, pay-off en website en stond zo mede aan de basis van een succesvolle IT-onderneming. De ontwikkelingen gaan snel en Strypes vroeg ons dit voorjaar om de website te moderniseren en ‘responsive’ te maken. Ook werden we gevraagd om een campagne voor personeelswerving te ontwikkelen.

Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik