Home > Show, theatre & congress facilities > Sales > Turnkey AV-installaties
Turnkey AV-installaties

Turnkey AV-installaties

Turnkey AV-installaties

AVEQ is erkend dealer van een groot aantal A-merken op het gebied van professionele geluids-, licht- en beeldapparatuur. Als system integrator ontwerpen en bouwen we ‘turnkey’ audiovisuele installaties zoals boardrooms, gecertificeerde ontruimingsinstalla

Sales

Verkoop en installatie van kwalitatief hoogstaande apparatuur op het gebied van beeld, geluids- en lichttechniek. We adviseren u graag.

Case: het Koninklijk Concertgebouw

Het Koninklijk Concertgebouw is een van de drukst bezette concertzalen ter wereld. Ruim 700.000 bezoekers weten het gebouw te vinden tijdens de meer dan 900 activiteiten per seizoen.

In het Concertgebouw is een deel van de affiches vervangen voor beeldschermen. Op deze beeldschermen is wisselende content te zien. Een unieke hard- en softwareoplossing is toegepast voor de centrale aansturing van alle beeldschermen in en buiten het pand, waaronder het LED-scherm op de luifel boven de entree.

AVEQ was verantwoordelijk voor het ontwerp van de installatie en de levering en programmering van alle AV-apparatuur (diverse plasmaschermen Panasonic 65” 85”, LED-scherm Lighthouse 10 x 1,5 meter) en Themis Innovations hard- en software.

,, De beste presentaties maken maximaal gebruik van de locatie.

Pim Verhaar
Algemeen directeur

Meer weten? 070 306 25 46