Peace Palace Philanthropy Gala

Ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van het Vredespaleis vonden verschillende evenementen plaats, waaronder het Peace Philanthropy Gala. AVEQ verzorgde, in opdracht van Winkelman Van Hessen, de beeld-, licht- en geluidstechniek en het podiumontwerp voor deze VIP-avond in de Ridderzaal.

100 jaar strijd voor vrede

Het Vredespaleis, hét symbool van Den Haag als stad van internationaal recht, werd in 1913 geopend. Het markante gebouw was een schenking van de Schots-Amerikaanse miljardair en filantroop Andrew Carnegie. In 2013 werd dit feestelijk herdacht met onder andere het Peace Palace Philanthropy Gala, met als gasten de top van het bedrijfsleven en internationaal toonaangevende vredesfilantropen.

Podiumontwerp en techniek

De avond bestond uit een diner en een podiumprogramma met muzikaal topentertainment. Met het evenement werd geld bijeengebracht voor War Child en het IWPR.  AVEQ verzorgde voor deze avond alle beeld-, camera-, licht- en geluidstechniek en het podiumontwerp.

Billboards, city-dressing en online communicatie

Voor de evenementen rond 100 jaar Vredespaleis was AVEQ Communicatie, online & design ook actief. We verzorgden onder andere de website, banners, citydressing, billboards en het grote podiumdoek van het Peace Palace Philanthropy Gala.


Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik