Nieuwe responsive website Dröge & van Drimmelen

Dröge & van Drimmelen is een adviesbureau in communicatie en public affairs. Hogere communicatie dus. Na overname van een Brussels bureau vroegen ze ons hun website ‘Europaproof’ te maken. Het resultaat is een mooi voorbeeld van tweetalig responsive design.

Responsive tweetalig design
Voor Dröge & van Drimmelen werken we regelmatig samen op het gebied van design en interactieve communicatie. Het is een prettige, langdurige werkrelatie. Vanzelfsprekend verzorgden we met plezier de nieuwe internationale Engelstalige website van het bureau, te vinden op dr2.nl. De site is volgens de nieuwste standaarden ‘responsive’ ontworpen. Dat wil zeggen dat prettige leesbaarheid op mobiele apparaten voorop staat (bekijk hiervoor de site op een telefoon). Omdat de Brusselse tak van het bureau onder een internationale naam opereert, is de Engelse versie van de website zowel via de Nederlandse website www.dr2.nl, als via de internationale URL dr2consultants.eu te bereiken. Zo is de online vindbaarheid van het bureau in binnen- en buitenland optimaal.

Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik