Nationale Kinderherdenking Madurodam

Voor het eerst vond er op 4 mei 2016 de Nationale Kinderherdenking plaats, tegelijkertijd met de Nationale Herdenking op de Dam. Locatie was het George Maduroplein voor de ingang van Madurodam. AVEQ verzorgde de geluidstechniek voor deze openluchtbijeenkomst.

Uitdagingen

Voor het geluid waren er de nodige uitdagingen. Zo was er een onoverdekt rond podium geplaatst midden in het publiek, waardoor we luidsprekers en podiumtechniek niet boven of naast het podium konden installeren. Omdat er beelden van het  evenement op tv werd vertoond, mochten er bovendien zo min mogelijk luidsprekers in beeld komen.

Tijdvertraging

Projectleider Ronald Flaton: ‘Vanwege de zichtlijnen van het publiek en de TV camera`s hebben we gewerkt met drie zones van luidsprekeropstellingen om iedereen in het publiek van goed geluid te kunnen voorzien. Dit geluid kwam binnen via twintig draadloze musicalmicrofoons voor toespraken en muziek. Door te werken met tijdsvertragingen op de luidsprekers in de tweede en derde opstelling, klonk het geluid zeer natuurlijk en was de verstaanbaarheid erg goed. Na één gezamenlijke repetitie hebben we met z’n allen een indrukwekkende herdenkingsbijeenkomst afgeleverd.’

20 jaar in Madurodam

AVEQ verzorgt als techniekpartner al twintig jaar techniek voor zakelijke bijeenkomsten en events in de zalen van Madurodam. 


Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik