Mooiste ijsbeleving van Nederland: Ice*Amsterdam

De komende paar maanden ligt er 1300 vierkante meter schaatsijs op het Museumplein. Ice*Amsterdam biedt samen met de sponsoren KPN, Sky Radio & Van Dobben de mooiste ijsbeleving van Nederland en schakelde AVEQ in voor de licht- en geluidstechniek. Led-armaturen in de boarding zetten de baan in elke gewenste kleur en uit winterbestendige luidsprekers klinkt sfeervolle muziek.

IJspret anno nu
In het Rijksmuseum hangen de wereldberoemde zeventiende-eeuwse ijsgezichten van Hendrick Averkamp. Buiten speelt de ijspret van de eenentwintigste eeuw zich af. Naast muziek van Sky Radio zijn er optredens van artiesten en is er een sfeervol verlicht restaurant met verwarmd terras. De contourverlichting geeft de ophaalbrug over de baan een schilderachtige aanblik. De muziek is overal in hoge kwaliteit hoorbaar uit onze speakers.

Leuke tip voor de kersvakantie
Heeft u zin om ook de ijzers onder te vinden? Schaatsen zijn te huur en van 17 tot en met 30 december vindt naast de ijsbaan ook Ice*Village, dé Wintermarkt van Nederland, plaats.

Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik