Life Technologies

Life Technologies maakt al jaren gebruik van de diensten van AVEQ voor de ondersteuning van haar congressen. Eind 2013 werden we gevraagd om de complete techniek, design en communicatie voor het jaarlijkse EMEA-congres in Rome te verzorgen. Onze nieuwe dienst AVEQ Congress support kon zich zo in de praktijk bewijzen met een internationaal project.

Multinationaal congres

Life Technologies is een grote multinationale onderneming, met meer dan 10.000 medewerkers die in 180 landen een omzet van bijna $4 miljard realiseren. Tijdens de jaarlijkse EMEA-meeting komen medewerkers uit meer dan twintig landen uit Europa, het Midden Oosten en Afrika bij elkaar. AVEQ Congess support verzorgde hiervoor alle communicatiemiddelen en alle techniek. We ontwierpen middelen van badges tot en met de vlaggen bij de congreslocatie en waren verantwoordelijk voor geluid, licht en video.

AVEQ Congress support als totaalleverancier

Een delegatie van AVEQ was in Rome aanwezig om samen met leveranciers ter plekke alles tot in perfectie te regelen. Locatie was het Mariott Hotel, een van de grootste congreshotels van Europa, met een inspirerend uitzicht over de stad. Tijdens de zwembadreceptie vertoonden we beelden van Rome op een videowand om de bijzondere locatie te benadrukken.

‘Beste congres tot nu toe’

Dit evenement was een goed voorbeeld van hoe communicatie en techniek samen voor één geheel zorgen, met een duidelijke regie en uitstraling. Voor Life Technologies was het congres in alle opzichten geslaagd. Tijdens de evaluatie noemde onze opdrachtgever dit ‘het beste congres tot nu toe’. 


Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik