James bezorgt zelfs de kerstboom

James wordt volwassen. De door AVEQ ontwikkelde app voor Verwey Vastgoed is flink uitgebreid in het aantal diensten en locaties. In december kunnen gebruikers er zelfs een kerstboom mee bestellen. James is een van de meest uitgebreide apps die we hebben gebouwd.

Schaalbare techniek
Voor Verwey Vastgoed is service een punt waar het zich mee onderscheidt. James speelt daar een grote rol bij, want een app is een ideaal middel voor het aanbieden van maatwerkdiensten. James biedt bijvoorbeeld een autowasservice met reserveringssysteem, een babysitterdienst, een strijkservice én de mogelijkheid om de diensten binnen de app af te rekenen. Ook het indienen van een reparatieverzoek gaat met James supergemakkelijk: je maakt een foto, beantwoordt enkele vragen en drukt op verzenden.

James is zowel voor iPhone als Android beschikbaar, dus iedereen met een smartphone kan hem inschakelen.

Zelf diensten toevoegen
Aan James kan in principe een eindeloos aantal diensten worden toegevoegd. Locatiemanagers kunnen deze ook zelf gemakkelijk aanmaken, zoals is gebeurd met de kerstbomenservice.

Wilt u meer weten over apps?
Neem contact op met Maarten Breumelhof

Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik