Het Ondernemersgala Den Haag

De mooiste manier om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Haagse goede doelen!
Het Ondernemersgala Den Haag ontstond in 2006 vanuit een initiatief van de Gemeente Den Haag, Rabobank en het ROC Mondriaan.

Bijdrage aan de Haagse samenleving

In samenwerking met diverse ondernemers en partners zet het gala zich in om een bijdrage te leveren aan de Haagse samenleving.
Ieder jaar worden hiervoor één of twee goede doelen geselecteerd die met de opbrengst van het gala ondersteuning ontvangen voor concrete projecten.

Sinds 2006 trotse partner en sponsor

AVEQ is sinds de oprichting van het gala in 2006 een trotse partner en sponsor van het Haagse ondernemersgala. Op deze manier dragen wij bij aan de ondersteuning van de Haagse samenleving. Al 16 jaar verzorgen wij alle licht-, geluids- en videotechniek voor het gala in het Atrium van het Haagse stadhuis.
Met elk jaar nieuwe goede doelen, unieke live-acts, exclusieve veilingen en spannende loterijen, wordt elke editie van het Ondernemersgala Den Haag opnieuw een groot succes.

Al miljoenen euro’s opgehaald voor Haagse initiatieven

Sinds 2006 werden er miljoenen euro’s opgehaald om Haagse initiatieven te steunen. Zo blijven we met elkaar bouwen aan de toekomst van onze stad. Juist door de combinatie van samenwerken en netwerken kan het ondernemersgala een verschil maken voor onze Haagse samenleving.

“Door het Haagse Ondernemersgala en daarmee lokale goede doelen te ondersteunen, maken we impact en dragen we bij aan positieve veranderingen in Den Haag.
Zo kunnen we maatschappelijk iets betekenen voor de stad waar wij al bijna 35 jaar gevestigd zijn.”

Robert – Directeur – AVEQ

Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik