Groot feest voor ruim 50.000 Feyenoord fans

50.000 Feyenoord-fans stonden op maandagochtend 25 april juichend op de Coolsingel. De club had na acht jaar weer de KNVB-beker gewonnen. Aan AVEQ de taak om het geluid bij deze huldiging te verzorgen. Een van onze leukste spoedklussen van het jaar.

Een strakke deadline

De feitelijke opdrachtbevestiging kregen we pas de dag ervoor, want toen vond de finale in De Kuip (Feyenoord-FC Utrecht) plaats. Een strakke deadline dus. Maandagochtend om 6.00 uur begon de opbouw van twee 12 meter hoge steigertorens aan weerszijden van het bordes van het stadhuis. Hier installeerden we een geluidsinstallatie die we normaal alleen voor grote concerten inzetten. Om 11.00 begon de huldiging en ondanks de regen was de sfeer uitzinnig, mede  dankzij optredens van Lee Towers en DJ Bootsy Paul.

AV-partner De Kuip

Tijdens de bekerfinale verzorgden we ook geluids- en lichttechniek voor de podia in de twee speciaal ingerichte fanzones bij De Kuip. In het stadion zelf verzorgt AVEQ al meer dan vijf jaar als preferred AV-partner alle AV-techniek in de zalen tijdens wedstrijden en events.


Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik