Geluidssysteem voor Madurodam

Madurodam inspireert de wereld met het beste van Nederland. AVEQ installeerde een Bose geluidssysteem in de nieuwe attractie Waterwolf, voor de weergave van impactvolle geluidseffecten van stoom, water en pompen.

De nieuwste indoorattractie

Themapark Madurodam inspireert de wereld met het beste van Nederland. Hier ontdek je de grote verhalen achter een kleine natie door middel van honderden miniaturen, tientallen (educatieve) activiteiten, vijf indoorattracties en leer iets over de Nederlandse mentaliteit. De nieuwste indoorattractie heet… de Waterwolf.

Een wervelende en interactieve voorstelling

In de Waterwolf ervaar je uit de eerste hand hoe de Nederlanders land creëerden uit een onbewoonbaar stuk water. Een wervelende en interactieve voorstelling over Nederland’s meest indrukwekkende overwinning op het water: de drooglegging van het grootste binnenmeer van Nederland in de 19e eeuw.

De geluidseffecten van de pompen, water en stoom

Het enorme gemaal, waar je samen aan moet werken, zet de grootste stoommachine ter wereld in beweging om het water te verslaan. Om de geluidseffecten van de pompen, water en stoom impact te laten hebben op het publiek pasten wij hier de Bose Pro RoomMatch luidsprekers toe. Er is gekozen voor PowerMatch versterkers in combinatie met een krachtige Panaray basmodule.

“Het is geweldig om te zien hoe het publiek reageert. De Bose geluidsapparatuur ondersteunt de show op een geweldige manier en reproduceert het geluid realistisch: Veel oohs en aahs tijdens de show!”

Maurice – Manager Sales divisie – AVEQ

Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik