Geluid en beeld voor een tramrestaurant

Het unieke rijdende restaurant van Bobby van Galen met topkok Pierre Wind is een beleving voor álle zintuigen. De Haagse Hoftrammm schakelde AVEQ in voor geluid en beeld.

Haagse iconen

De Hoftrammm is een optelsom van twee Haagse iconen: kookfanaat Pierre Wind en de Haagse tram. Voor de AV-installatie werd ook voor Den Haag gekozen: AVEQ kreeg deze bijzondere opdracht. Het geluidssysteem moest geschikt zijn voor muziek en sprekers. Daarnaast moest de tram voorzien worden van monitoren voor narrowcasting tijdens het rijdende viergangendiner.

Bose Professional

Een tram is niet gebouwd als restaurantruimte en de opdracht gaf dan ook de nodige uitdagingen. De apparatuur mocht bijvoorbeeld niet ten koste gaan van de zichtlijnen van de chauffeur, want het gaat tenslotte om een voortuig dat aan het verkeer deelneemt. Daarnaast moesten we rekening houden met het omgevingsgeluid in de stad. Als Authorised Bose Pro partner kunnen we beschikken over de uitgebreide range producten van deze bekende fabrikant en we vonden dan ook snel een passende oplossing. Een voordeel van Bose is de grote betrouwbaarheid; het merk geeft vijf jaar garantie.

Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik