ECP weer up to date

Heel AVEQ was in de weer voor ECP, het Nederlands platform voor de digitale samenleving. De organisatie vroeg ons een site volgens de nieuwste standaarden te bouwen. In november verzorgden we het ECP jaarcongres. En ook dit jaar maakten we weer het interactieve jaarverslag.

Een website van nu
Websites worden steeds meer met mobiele apparaten bezocht. Mensen klikken minder snel en willen swipend zo snel mogelijk informatie vinden. De nieuwe website biedt op de homepage een helicopterview van de activiteiten en de organisatie. Voor meer diepgang kunnen bezoekers achterliggende pagina’s bekijken of documenten downloaden.

Gebouwd in WordPress
De site is gebouwd met WordPress als CMS. Een groot voordeel hiervan is de beschikbaarheid van talloze plugins en de voortdurende updates die beschikbaar komen. Veiligheid is natuurlijk ook een issue. De website wordt o.a. automatisch geback-upt en updates worden altijd offline getest. De website voldoet bovendien 100% aan de strenge veiligheidsstandaarden van Internet.nl. Kortom, ECP is helemaal up to date.

ECP Jaarcongres
Op 17 november vond het ECP Jaarcongres plaats in de Fokker Terminal. Hieraan hebben alle onderdelen van AVEQ bijgedragen. AVEQ Concept, design & online verzorgde de uitstraling, het decor en de digitale toepassingen; AVEQ Show, theatre & congress facilities tekende voor licht, geluid en regie. Het door ons geproduceerde verslag van het congres is te vinden op YouTube:

Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik