Raak uw bezoekers met touchscreens

Schermen met touchscreen zijn ideaal voor beurzen, congressen en informatieconsoles. AVEQ helpt u om maximaal van deze techniek gebruik te maken. We kunnen naar wens alles verzorgen: vormgeving, content, software én hardware. In uw eigen huisstijl en voor een scherpe prijs. Zo vormen touchscreens een onderdeel van uw totaalconcept.

De magie van touchscreen

Touchscreens combineren interactie met grote veelzijdigheid. U kunt ze inzetten voor al uw doelstellingen: informeren, contacten leggen, verzamelen van NAW-gegevens, ontspanning, enzovoort. Een greep uit de mogelijkheden:

  • brochure request: de bezoeker kan uw brochures eenvoudig doorbladeren en naar zichzelf mailen
  • mediaviewer: intuïtief bladeren door foto’s, video’s, pdf’s, etc.
  • games: spelletjes zijn dé manier om bezoekers te binden. Games op maat zijn mogelijk.
  • selfie: de bezoeker maakt een foto met een leuke, geautomatiseerde bewerking
  • feedback: verzamel reacties en NAW-gegevens met een gastenboek of survey

Bewezen effectief

Veel van onze opdrachtgevers maken inmiddels gebruik van touchscreens. Ze speelden bijvoorbeeld een sleutelrol bij het Coca-Cola Open event. Ook bij de internationale congressen van ThermoFischer Scientific zetten we touchscreens in. Door een game aan te bieden, blijven bezoekers langer. En door het gebruiksgemak van de schermen, blijken ze meer bereid te zijn om bijvoorbeeld informatie aan te vragen.

Kortom, met touchscreens haalt u meer uit een beurs- of congresdeelname. Wilt u meer weten, neem dan contact op met Maarten Breumelhof, 070 – 306 25 46

De eventsoftware voor online, hybride én live events. Binnen 1 minuut heb je bij ons een gratis online demo aangevraagd. We geven je een digitale rondleiding op ons event platform en bespreken de uitgebreide mogelijkheden.

Demo aanvragen naar eventleader.nl