Congres in Madrid

Onze opdrachtgever Life Technologies is vorig jaar overgenomen door de Amerikaanse multinational Thermo Fisher Scientific, maar gelukkig trouw klant gebleven bij AVEQ. Begin maart ondersteunden we in Madrid een door Thermo Fisher georganiseerde conferentie: de Human Identifications Solutions Conference.

Inspirerend uitzicht

De tweedaagse conferentie was bedoeld om de deelnemers bij te praten over identificatie met behulp van DNA-materiaal. Experts uit de hele wereld waren als spreker aanwezig. De locatie was meer dan inspirerend: een wolkenkrabber met adembenemend uitzicht over de Spaanse hoofdstad. 

16 video-interviews

In ons ontwerp kozen we daarom voor het thema inspiratie en gebruikten het beeld van de wolkenkrabber als herkenningsteken. We bouwden onder meer een toren die bekleed was met ‘whiteboard’ voor de eigen stand van Thermo Fisher. Bezoekers konden hier met markers opschrijven wat hen inspireerde tijdens de conferentie. We tekenden ook voor de huisstijl en de verschillende communicatiemiddelen voor de conferentie. Tijdens het evenement verzorgden we in totaal 16 video-interviews met sprekers. Na afloop produceerden we een compilatiefilm over het congres.

Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik