AVEQ Congress support: Avond van de Digitale Economie

Alle onderdelen van de AVEQ-groep werken samen voor onze speciale dienst AVEQ Congress support. Op 30 september 2014 verzorgden we alle techniek en communicatiemiddelen voor de eerste Avond van de Digitale Economie, een gezamenlijk evenement van ECP en Nederland ICT.

Topevenement over de digitale economie

De Avond van de Digitale Economie stond in het teken van het delen van visie en ambitie met sleutelspelers uit bedrijfsleven, overheid, politiek, wetenschap en maatschappelijke organisaties. Daarnaast werden er awards uitgereikt: de ICT Personality Award, de ICT Impact Award, de Mens & ICT Award en de ICT Milieu Award. Niemand minder dan oud-minister Jan Kees de Jager deelde de prijzen uit.

Full-service congresondersteuning

Het evenement vond plaats in het Louwman Museum, een Haagse congreslocatie waar we mee kunnen lezen en schrijven. Omdat we zelf alle middelen verzorgden, konden we alles perfect op elkaar afstemmen: van het digitaal ticketsysteem tot de uitnodigingen, van de website tot de banieren bij de ingang tot het verzorgen van video-impressies. Op de avond zelf verzorgden we de gehele audiovisuele en lichttechniek in de zaal.

Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik