AV-installatie Zuiderbegraafplaats

Tijdens een uitvaart is het natuurlijk van het grootste belang dat de AV-installatie met maximale betrouwbaarheid functioneert. AVEQ installeerde recent een compleet nieuw audiovisueel systeem in de ruimtes van de gerenoveerde Zuiderbegraafplaats in Rotterdam.

Make-over aula, wachtkamer en condoleanceruimte

De Zuiderbegraafplaats stamt uit de jaren 40 van de vorige eeuw. In de rouwruimtes overheerste de kleur grijs. Tijdens de renovatie werd niet alleen het meubilair vervangen, maar kwam er ook kleur op de muren, voor ceremonies die passen bij deze tijd. Ons werk bestond uit het installeren van nieuwe apparatuur voor geluid en digitale video in de aula, wachtkamer en condoleanceruimte. Op een 84 inch-scherm kunnen films of (Powerpoint-)presentaties worden vertoond vanaf laptop, USB-stick of DVD.

Geluid in huisstijlkleuren

Een draadloze microfoon en AMX besturingssysteem zorgen voor modern gebruiksgemak. Doordat de aula achterin een verlaagd plafond heeft, vormde het geluid voor de achterste zitplaatsen een uitdaging. Dit losten we op door het plaatsen van plafondluidsprekers met delay. Deze Bose inbouw Pro-speakers zijn onopvallend geplaatst door ze te spuiten volgens het nieuwe kleurenschema.

Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik