Audiovisueel besturingssysteem voor de Haagse Begraafplaatsen

Aan de Haagse begraafplaatsen is een audiovisueel besturingssysteem geleverd dat zorgt voor een efficiënt, eenvoudig en bedrijfszeker verloop van uitvaartdiensten. Het hart van dit systeem bestaat uit software van Themis Innovations.

Themis webportal

De uitvaartondernemer biedt de familie van de overledene toegang tot het Themis webportal, hier kan de familie op haar persoonlijke pagina de hele dienst voorbereiden, het draaiboek vullen en foto`s, filmpjes en muziek uploaden. Alle content wordt opgeslagen in de beste kwaliteit.

Content

Themis zorgt dat de betreffende content lokaal klaarstaat op het juiste moment, in de juiste vestiging, in de juiste aula. De uitvaartondernemer krijgt het draaiboek te zien op een beeldscherm en de content staat op volgorde op een touchscreen.

Muziek

De muziek start middels het aanraken van het scherm en stopt automatisch. Met Themis behoort het gedoe met losse cd’s, USB sticks, PowerPointpresentaties in verkeerde beeldverhoudingen definitief tot het verleden.

Eenvoudig te integreren

In tegenstelling tot andere besturingssystemen werkt Themis met alle gangbare professionele audio- en videoapparatuur, het is dus niet nodig om al je aanwezige apparatuur te vervangen.

“De bediening is heel erg eenvoudig, er is echt geen technische kennis voor nodig.”

Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik