Home > Webcasting, webinars en livestreaming
Webcasting, webinars en livestreaming

Webcasting, webinars en livestreaming

Webcasting, webinars en livestreaming zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Of het nu een evenement, congres, presentatie, concert, aandeelhoudersvergadering of uitvaart is: u vergroot het bereik met live content streaming via internet. Op deze manier kunt u alsnog wereldwijd uw boodschap overbrengen aan een ongelimiteerd aantal mensen. AVEQ is uw specialist in livestreaming en zorgt voor een perfecte gebruikerservaring, ongeacht het device.
Webinar of webcasting op locatie

De specialisten van AVEQ nemen al uw zorgen uit handen. Van de promotie tot aan de follow-up van uw evenement. Dit doen we door gebruik te maken van professionele apparatuur, de nieuwste technologieën en kennis op het gebied van online content distributie.U kunt de webcast vanaf uw gewenste locatie laten plaatsvinden. Wij zorgen dat alles geregeld is.

Webcasting in een professionele studio
Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze compleet ingerichte webcasting studio. Zo zit u niet aan de keukentafel met een webcam, maar neemt u plaats in een professionele studio. Met een echte studio maakt u direct indruk. Van een webinar, video conference, een event tot een business update of training; alles is mogelijk in onze webcasting studio.

Interactie tijdens uw webcasting

Ook tijdens de webcast zijn er tal van opties. U kunt bijvoorbeeld een online vragenlijst verzenden of een poll publiceren die live ingevuld kan worden. Deelnemers kunnen direct vragen stellen via een gebruiksvriendelijke chatfunctie. Ideaal om de interactie met uw publiek aan te gaan.

Uitstraling van uw webcasting
Wij kunnen de uitstraling van uw webcast volledige professionaliseren. Zo kunnen we bijvoorbeeld een achtergrondpagina in de stijl van uw evenement ontwerpen, zorgen voor een spectaculaire openingsclip en een bumper instellen. Dit zorgt voor een professionele en herkenbare uitstraling.

Voordat u deze video bekijkt moet u met onze privacyvoorwaarden
akkoord gaan.

Hybride evenement

U kunt ook kiezen voor een hybride evenement. Dit is zeer geschikt als er bijvoorbeeld maar 100 mensen fysiek op de locatie mogen zijn, maar u toch een grotere groep wilt bereiken. Naast de fysieke groep, deelt u een livestream zodat mensen wereldwijd uw evenement kunnen volgen. Ook de catering kan verzorgd worden, zodat u onbezorgd kunt genieten. Ideaal voor bijvoorbeeld een hybride evenement. Naderhand kunt u de livestream ook nog delen op uw website, versturen via de nieuwsbrief of plaatsen op uw social media-kanalen. Bekijk voor een voorbeeld het mede door ons georganiseerde event: LIVE AGAIN.

Landingspage of compleet event platform

Om uw evenement goed te organiseren kunnen wij een landingspagina voor u bouwen. De landingspagina bevat een registratiemodule. Bezoekers kunnen vooraf aanmelden, de naam invullen en krijgen direct een bevestigingsmail met een code om in te loggen. De potentiele bezoekers die nog niet zijn aangemeld kunnen automatisch een herinneringsmail ontvangen om alsnog aan te melden voor het digitale event.

Eventwebsite voor uw online evenement
Het is ook mogelijk om te kiezen voor de uitgebreide variant; ons event-platform. Wij beschikken over een event-platform, die we volledig in de door u gewenste stijl kunnen vormgeven. Hiermee kunt u de registratie automatiseren, verstuurt u eenvoudig digitale nieuwsbrieven, maakt u het programma online bekend, kondigt de sprekers aan en verspreidt al het belangrijke nieuws via één kanaal. De ideale manier om uw doelgroep te bereiken, op het juiste moment met de juiste content. Het platform bevat mogelijkheden zoals verkoop, netwerkmodules (videoconferenties) tot het chatten met deelnemers.

De follow-up van uw webcasting

Al onze video conference bijeenkomsten worden standaard opgenomen en zijn later beschikbaar voor u als opdrachtgever om te delen. We kunnen de video ook nog editen tot een geschikte samenvatting. Eventuele stiltes kunnen uitgeknipt worden en extra animaties of andere wensen kunnen we juist toevoegen. Ideaal om als follow-up te gebruiken en uw bereik te vergroten.

Evenement promoten
Voor de promotie van uw evenement hebben wij ervaren designers en marketeers in dienst. Wij ontwerpen digitale banners, campagnes en ander promotiemateriaal. De banner kunt u bijvoorbeeld onder uw e-mail handtekening plaatsen. Samen zorgen we voor een optimaal bereik van uw online evenement.

,, AVEQ is uw specialist in livestreaming en zorgt voor een perfecte gebruikerservaring, ongeacht het device.

Onno Schaap
Creatief directeur

Meer weten? 070 306 25 46