Home > Nieuws > AVEQ terug in Barcelona voor Thermo Fisher
AVEQ terug in Barcelona voor Thermo Fisher

AVEQ terug in Barcelona voor Thermo Fisher

Voor Thermo Fisher Scientific verzorgen we regelmatig de content en AV techniek voor internationale congressen. Na het succes van vorig jaar vlogen we opnieuw naar Barcelona voor de conferentie HIDS: Human IDentification Solutions, editie 2016.

Van ontwerp tot after-movie

Het aantal deelnemers was met vertegenwoordigers uit 35 landen een stuk groter en ook de sprekerslijst was groter dan vorig jaar. We ontwierpen o.a. de look en feel, de uitnodiging en de indeling van de ruimtes, inclusief de bekleding metĀ  banners. We verzorgden de hele technische productie bestaande uit een grote wide screen projectie, uitgebreide geluidsversterking en belichting. Tijdens het evenement verzorgden interviews en opnames voor de after-movie. Ook fotografie werd niet vergeten.

Layer-app

Bij de stands konden bezoekers op verschillende manieren kennismaken met de hightech-apparatuur van ThermoFisher, o.a. met een uitgewerkte crime scene. Als extra prikkel hadden we een app ontwikkeld. Door je telefooncamera om een stand te richten, werd door layer-techniek een letter zichtbaar. Door letters te verzamelen ontstond een zin. Met dit antwoord kon je bij een photo booth op de foto met de hoofdrolspeler vanĀ  het event.

Volgend jaar weer

HIDS was opnieuw een succes en ThermoFisher is van plan om in 2017 een derde editie te organiseren. Ook hier zijn wij al voor gevraagd.

Bel 070 306 25 46 voor meer informatie of vul het contactformulier in.

Social

Volg AVEQ op de volgende sociale netwerken