Het Ondernemersgala Den Haag 2019

Het Ondernemersgala maakt al een aantal jaren gebruik van de diensten van AVEQ. Ook dit jaar werden wij weer gevraagd om de techniek en de filmregistratie van dit evenement te verzorgen. Hierbij hebben wij de content voor een beeldscherm van 18 bij 4 meter verzorgd.

Podiumontwerp & techniek

Voor het Ondernemersgala verzorgde AVEQ zowel beeld-, camera-, licht- als de geluidstechniek. Ook werd de content van een beeldscherm van maar liefst 18 bij 4 meter vormgegeven! Deze content is gecreëerd aan de hand van het thema van het ondernemersgala van dit jaar: Rembrandt en de Gouden Eeuw. 

Het Ondernemersgala

Het gala is een jaarlijks terugkerend evenement in het Atrium in Den Haag. De avond bestond uit een diner samengesteld door gerenommeerde restaurants uit de regio en een podiumprogramma met geweldig muzikaal entertainment, een loterij en een veiling. Met het gala werd maar liefst €150.350,- ingezameld. Dit jaar voor Unicef en het KNRM.


Ideeën delen

Heb je ideeën voor jouw event, congres, beurs, vergaderzaal of webcast...of juist niet? We denken graag met je mee. Leuk juist, het geeft ons energie.

Ja, dat wil ik