Mobile apps

Mobile apps

Eén team van technische en creatieve specialisten met de volledige kennis voor het bouwen van uw app. Zo bouwen wij apps voor elk mogelijk platform en maken wij het mogelijk deze aan te sturen via ons eigen CMS systeem.

Wij ontwikkelen onze apps met behulp van Appcelerator. Wereldwijd bekend en bekroond met meerdere awards. Op deze manier maken wij snel en eenvoudig apps voor meerdere platformen.

Online

Naast het bouwen van uw website of webshop, kunnen we u helpen om de gewenste conversie of bezoekersaantallen te verkrijgen.

Interactieve beurs apps

Op een beurs staat jezelf goed presenteren centraal. Interesse wekken is hierbij belangrijk om je boodschap over te brengen. AVEQ ontwikkeld apps die doormiddel van een spelelement de boodschap versterken.

Business apps

Uw medewerkers en klanten op de hoogte houden van ontwikkelingen binnen en rondom je bedrijf is belangrijk, deze daarom altijd en overal beschikbaar hebben ook. Daarvoor maakt AVEQ native business apps. 

Overal snel en overzichtelijk, het laatste nieuws over uw bedrijf.

Congress apps

Alle informatie over uw evenement of congres, overzichtelijk en altijd bij de hand. Dit kan met een congress app. Locatie, tijdschema en onder andere een plattegrond allemaal geïntegreerd in één app. 

Voor de optimale beleving van het congres.

iBeacons

iBeacons is een moderne nieuwe technologie ontwikkeld door Apple, ook inzetbaar voor Android toestellen. Met iBeacons kan je via een app op locatie afgestemde informatie en diensten leveren. Zoals bijvoorbeeld persoonlijke aanbiedingen of een welkomstmededeling bij het betreden van het pand. AVEQ heeft ervaring met deze vrij jonge technologie en kan u helpen met het vinden van een nuttige oplossing.

Referenties:

,, Techniek maakt een creatief idee meetbaar en mooier.

Maarten Breumelhof
Manager Digital

Meer weten? 070 306 25 46