Home > Concept, design & online > Online > Facebook App
Facebook App

Facebook App

Met Facebook kunt aan een community en fanbase bouwen en op lange termijn uw merk of product met uw doelgroep betrekken. Wij kunnen u adviseren om een strategie te ontwikkelen en een hierbij passende Facebook applicatie te bouwen.

Online

Naast het bouwen van uw website of webshop, kunnen we u helpen om de gewenste conversie of bezoekersaantallen te verkrijgen.

Hoe werkt een Facebook App?

Een Facebook App werkt uitsluitend voor leden van Facebook. Wist u dat er 7,9 mjloen Nederlandse gebruikers op Facebook zijn? Gemiddeld maken er 5 miljoen dagelijks gebruik van het sociale netwerk. U kunt optioneel een zo genaamde 'fan gate' toepassen zodat gebruikers eerst uw Facebook pagina moeten liken voordat ze mee kunnen doen met de App. Na deelname kunnen de deelnemers vrienden uitnodigen om zo de nodige virale werking te creeëren.

Voorbeelden apps

Voor een app kunt u denken aan een prijsvraag app of bijvoorbeeld een win-actie. Ook kunnen wij bijvoorbeeld een poll/stem app bouwen om de mening van uw bezoekers te vragen. AVEQ heeft ervaring met het bouwen van zeer uiteenlopende apps.

 

Referenties:

,, Door een Facebook app te laten maken bouwt u aan uw fanbase en creeƫrt u binding met uw doelgroep!

Maarten Breumelhof
Manager nieuwe media

Meer weten? 070 306 25 46