Home > Over ons
Over ons

Over ons

De AVEQ groep biedt u een voor Nederland unieke mix van specialisten in communicatie, ontwerp en presentatie op één locatie. AVEQ show, theatre & congress facilities staat voor de verzorging van techniek voor live communicatie: de verhuur en verkoop van audiovisuele middelen voor congressen, shows, theater, vergaderingen en evenementen. AVEQ Communicatie,online & design is een full-service reclame- en designbureau met in eigen huis productiefaciliteiten voor audiovisuele producties, interactieve media en fotografie.

AVEQ Communicatie, online & design ontwikkelt en produceert als full-service reclame- en ontwerpbureau communicatieconcepten voor alle branches en doelgroepen. Bijzonder van ons bureau is dat we interactieve media, fotografie, grafisch ontwerp, film, audio en media-inkoop allemaal binnen onze groep zelf aanbieden.

We kunnen voor u dus als one-stop-shop fungeren, met de meerwaarde van een op elkaar ingespeeld team. Samen met u en met een krachtenbundeling van verschillende disciplines komen we tot een strategie en creatieve oplossingen voor effectieve communicatie.

AVEQ Show , theatre & congress facilities is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het verhuren, verkopen en installeren van professionele beeld-, licht- en geluidsapparatuur.

AVEQ Rental is totaal-techniekleverancier. Dit betekent voor onze opdrachtgever dat er één aanspreekpunt is voor de totale techniekbehoefte en dat AVEQ alle apparatuur uit eigen verhuurvoorraad kan aanbieden. Desgewenst met technische ondersteuning door specialisten.

AVEQ Sales is system integrator en ontwerpt, bouwt en certificeert turnkey audiovisuele installaties voor de zakelijke markt. AVEQ is erkend dealer van een groot aantal topmerken op het gebied van professionele geluid-, licht- en videoapparatuur.

Adres

Platinaweg 19
2544 EZ Den Haag
t 070 306 25 46

info@aveq.nl

Social

Volg AVEQ op de volgende sociale netwerken